Foredrag hos Bjørnens`s Sportsfiskerforening

Mandag aften var jeg inviteret til klubmøde hos Bjørnens`s Sportsfiskerforening i Vallensbæk, hvor jeg skulle fortælle lidt om vores systemtackle med og uden knæklys.

For mig var det spændende at høre, hvordan en flok garvede lystfisker ville tage imod vores systemtackle.

Hvad mon de ville sige til, at der rent teoretisk kunne fanges fladfisk uden brug af agn?

Hvordan gik det?
Efter en flot modtagelse viste jeg dem, hvordan vores nye systemtackle virkede. Alle var henne og prøve hvordan det var at kunne skifte tackler og kroge på få sekunder.

Behøver jeg at sige at begejstringen var overvældende stor. De var imponeret over hvor let det var at skifte farver/kroge på tacklet.

Men hvad sagde de mon til vores teori med knæklys på tacklerne, hvor der er åbnet op for at kunne fange fladfisk uden brug af agn.

Her fortalte jeg om fladfiskenes adfærd, når der fiskes efter dem fra båd.
Jeg opfordrede alle til at gå ind på Youtube og søge efter film om fladfisk. Her kan de se, hvordan fladfiskene reager, når der fiskes efter dem. Det vil give en bedre forståelse for det jeg viste dem.
Jeg viste hvordan tacklet med knæklys virker. De fik afprøvet hvor let det var at montere knæklysene på tacklet. Det tager kun få sekunder at montere knæklyset i de holdere der er monteret på tacklet.

Her var der også stor begejstring for denne ide, hvilket jeg ikke rigtig havde forventet, da det er lidt frækt at kunne stille i udsigt, at de kan fange flade uden brug af agn.

Jeg tror, at de fik noget at se på denne aften, som de vist ikke havde regnet med.

Herfra kan jeg kun takke for en rigtig god aften med dejlige mennesker, der tog imod med åbent sind.

Booking

Book din tid hos Doorhouse, vi vender straks tilbage med mere informationer!

Titel skal ændres og logo skal tilføjes. google maps skal også på